deKlank

 

deKlank, tijdschrift van philharmonie zuidnederland voor relaties, abonnees en concertbezoekers van het orkest, mag zich na twaalf seizoenen en een recente restyling steeds frequenter verheugen in de belangstelling van een groeiende groep muziekliefhebbers. In Brabant, Limburg en Zeeland en daar buiten leest men het blad naast of in plaats van andere muziekmagazines over klassieke muziek.

deKlank presenteert uitgebreide artikelen van muzikale, (kunst)historische of actuele aard. Interviews met dirigenten en solisten onthullen de mens achter de musicus op het podium. In puntige columns ligt de nadruk op persoonlijke beleving, filosofie en fictie. En in de reeks De Analyse wordt een compositie belicht die het orkest in een van haar concerten speelt en geeft inzicht in componeertechnieken, vorm en structuur.

Daarnaast vindt u informatie over philharmonie zuidnederland, activiteiten voor zijn Vrienden, educatieve concerten en activiteiten van het orkest en toelichtingen op de gespeelde werken.

deKlank is rijk geïllustreerd met uniek beeldmateriaal.

Verschijnt 4x per seizoen tussen september en juni. Abonneren, een gratis proefnummer of informatie via info@philharmoniezuidnederland.nl 

 

Relevante links