KOE

De koe staat voor oer-Hollands, voor groen weidegras, voor het boeren buitenleven en verse zuivel. Iedereen is blij met de koe! Daarom verschijnt op de eerste lentedag de nieuwe editie van de glossy KOE.

KOE is een ode aan het voorjaar. Yvon Jaspers vertelt over het nieuwe seizoen Boer zoekt vrouw en ontsluiert een stukje van het geheim van het succesvolle televisieprogramma. “Ik zou eigenlijk zelf boerin willen zijn”, vertelt Yvon.
KOE vroeg culinaire kenners Alain Caron en Karin Luiten naar de staat van de Nederlandse eetcultuur, die behoorlijk aan het veranderen is. Een melksommelier geeft uitleg over de smaakbeleving van het bekende witte drankje en KOE neemt een kijkje achter de staldeuren bij drie enthousiaste boerenfamilies. Lezers kunnen direct aan de slag met de tips voor een snelle en vooral duurzame voorjaarsschoonmaak, vrolijke zelfmakers en smaakvolle picknickrecepten. KOE staat ook weer boordevol shoppingitems, uittips en fietsroutes mét tussenstops bij boerderijen.

In de kinderspecial KOETJE staan onder andere interviews met kinderen over hun lievelingsdieren op de boerderij. Met de leuke proefjes in de natuur worden kinderen echte bodemonderzoekers en leren ze hoe je dierensporen herkent.

Met KOE haal je de lente in huis!

 

Relevante links