Menu Sluiten

Onze klanten

Het maakt ons niet uit in welke branche jouw organisatie werkzaam is. Dat blijkt ook wel uit de diversiteit van onze klanten. De aard van de magazines varieert van vakblad en relatiemagazine tot ledenmagazine en bedrijfsmagazine voor de interne communicatie.

Bridge

BRIDGE is het ledenorgaan van de Nederlandse Bridge Bond (NBB). De ongeveer 1050 aangesloten verenigingen tellen samen ruim 117.000 leden. In het magazine vind je informatie over alle actuele ontwikkelingen in de bridgesport en binnen de NBB, maar vooral ook veel bridgespellen en -tips om je speltechnieken te verbeteren.​
foto: Dirk Caremans

In de Strengen

Leden van het Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek Nederland (KWPN) ontvangen iedere twee weken het magazine In de Strengen (IDS). De paardenfokkerij staat hierin centraal. De lezers worden geïnformeerd over de hoofdrolspelers op de keuringen, fokkerijachtergronden, maar ook over veterinaire aspecten en stamboekzaken.

Jazzism

Het grootste jazzmagazine van Nederland is Jazzism. Hierin vind je alles over jazz in de breedste zin van het woord: van soul en latin tot hiphop, blues en world. Lees interviews met de artiesten van nu, diepgravende achtergrondverhalen over de helden van toen en welke nieuwe albums je niet mag missen.
Foto: Daniel De Borger
Foto: Simon van Boxtel

deKlank

Klassieke-muziekliefhebbers worden met De Klank voorzien van uitgebreide artikelen van muzikale, (kunst)historische of actuele aard. Dit magazine van philharmonie zuidnederland bevat onder meer interviews met dirigenten en solisten, puntige columns en analyses van composities.

Lucas

Wie is Lucas? Dat is de centrale vraag in het gelijknamige magazine van het creatief-technisch opleidingsinstituut SintLucas. Leerlingen, studenten, hun werk, medewerkers en partners worden in de schijnwerpers gezet.
foto: Sjors Driessen
Foto: Stefan Schweiger

Klassieke Zaken

Het tweemaandelijkse magazine Klassieke Zaken is een uitgave van de Vereniging Klassieke Zaken. In het magazine lees je over klassieke muziek, vind je recensies van recente uitgaven en speciale aanbiedingen, die exclusief verkrijgbaar zijn bij de aangesloten winkels van de Vereniging Klassieke Zaken.

Octane

‘Brandstof voor autoliefhebbers’ is het motto van Octane, en dan hebben we het over de gevorderde autoliefhebbers. Dit tweemaandelijkse glossy tijdschrift brengt diepgaande informatie over en stijlvolle fotografie van klassieke en nieuwe auto’s.
foto: Sander van der Veen

Luzac|MAG

De particuliere onderwijsinstelling Luzac geeft een kijkje in de keuken van haar scholen in haar eigen tijdschrift. In Luzac|MAG maak je kennis met de leerlingen, maar ook met de docenten en alumni, en lees je over bijzondere initiatieven en activiteiten op de verschillende vestigingen.

Soundz

Soundz is hét popmagazine van Nederland. Geschreven door de beste muziekjournalisten, met exclusieve interviews met de grootste binnen- en buitenlandse sterren, interessante columns en reportages en een uitgebreide recensierubriek. Classic rock, folk, punk, metal, Nederlandstalig, country en blues – liefhebbers van al deze genres kiezen voor Soundz.
foto: Patrick Hoogduin
foto: Jacco van de Kuilen

Persoonlijk

Persoonlijk is het tijdschrift voor relaties van J&T Autolease en verschijnt drie keer per jaar, boordevol autonieuws, rij-impressies, ontwikkelingen in de branche, interviews en shopping- en uitgaanstips.

Rabobank Dichterbij

Vier maal per jaar informeert Rabobank haar leden via het magazine Dichterbij. Met lokaal én landelijk nieuws, financiële achtergrond, interviews en ledenaanbiedingen. BCM MEDIA verzorgt Dichterbij voor elf lokale Rabobanken.

“De ondersteuning van BCM MEDIA bij de productie van ons ledenmagazine Dichterbij is professioneel en zorgvuldig. Door de proactieve begeleiding gedurende het gehele proces én het inhoudelijk meedenken, voelt BCM MEDIA als een verlengstuk van ons team.”

René Schoone, Teamleider Marketing & Communicatie | Rabobank Eindhoven-Veldhoven

Specials

Een bijzondere gebeurtenis verdient een eigen tijdschrift, vinden wij. Wij maakten diverse specials, zoals het magazine Prince, als eerbetoon aan het in 2016 overleden muziekicoon, een tijdschrift voor de populairste foodblogger van Nederland (Leuke Recepten) en In de ban van de vlam ten tijde van de Olympische Spelen.

Vakantie!

De voorpret begint zodra Vakantie! op de mat valt. Het glossy magazine staat vol met prachtige reportages over de vakantieparken en campings van RCN in Nederland en Frankrijk en met allerlei activiteiten die je vakantiegevoel aanwakkeren.
foto: Arno Hoogwerf/RCN Vakantieparken