Menu Sluiten

Professional Publishing

 

Naast onze B2C-tijdschriften en aangepaste custom publishing-activiteiten bieden we beslissingsrelevante informatie voor verschillende B2B-doelgroepen.

Ons doel is om mensen optimaal te ondersteunen bij hun professionele uitdagingen. Of het nu in gedrukte of digitale vorm is – ons doel is om uw problemen uitgebreid en duurzaam op te lossen met betrouwbare specialistische informatie en praktische hulpmiddelen. Daarnaast bieden we ook professionele training in de vorm van evenementen ter plaatse.

We oriënteren ons uitsluitend op de huidige uitdagingen van een branche en dus op uw behoeften. We gebruiken de kennis van onze technische experts en auteurs samen met onze internationale mediacompetentie (www.forum-media.com, www.forum-verlag.com) en onze toewijding voor uw zakelijke en persoonlijke succes.

Het hele team van BCM Media wenst u veel succes bij uw professionele uitdagingen!  

Arbeidsrecht

Nieuwe arbeidscontracten, overeenkomsten en schriftelijke correspondentie

Vanaf 1 januari 2020 brengt de nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans belangrijke wijzigingen met zich mee in de werknemer- en freelance-overeenkomsten, uw ketenregelingen en overgangs- en beëindigingsovereenkomsten. Daarnaast veranderen de betalingen rondom geboorteverlof.

Dat betekent dat u uw arbeidsovereenkomsten, geschriften, documenten en contracten moeten voldoen aan de nieuwe verordening. Vermijd achterafbetalingen, juridische geschillen en boetes door de wet zorgvuldig toe te passen in al uw documenten.

Seminar De nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans 2019/2020

Let op: De Wet Arbeidsmarkt in Balans heeft grote veranderingen voor het arbeidsrecht!
Op 1 januari 2020 zal de nieuwe wet van kracht gaan. Leer alles in slechts één dag!

Vanaf 1 januari 2020 brengt de nieuwe wet Arbeidsmarkt in Balans belangrijke veranderingen met zich mee voor alle bedrijven. Dit is van invloed op uw dagelijkse werk en eist onmiddellijk actie. Wees voorbereid voor het einde van 2019 en voorkom boetes en nabetalingen aan uw werknemers of zelfs dure juridische geschillen.

Nieuwe of gewijzigde schriftelijke of freelance contracten hoort u aan te passen. Het is belangrijk om te anticiperen op de nieuwe ketenregeling en transitievergoeding. Daarnaast zijn er ook veranderingen voor ontslagen. Last but not least, de betalingen voor het geboorteverlof veranderen.

AVG

Documentenmap: bescherming van persoonlijke gegevens in uw bedrijf

De Algemene Verordening Gegevensbescherming werd ingevoerd op 25 mei 2018, maar nog nauwelijks gehandhaafd. De overheid heeft nu aangekondigd voorbereid te zijn om strengere controles uit te voeren. Er zijn boetes variërend van €50.000 tot €600.000 voor bedrijven die de voorschriften niet correct in de praktijk hebben gebracht.

Om dreigende boetes van duizenden euro’s te voorkomen, heeft u zorgvuldige documentatie nodig,
waaruit blijkt dat u gehandeld hebt volgens de wet.

We kunnen u helpen met uw wettelijke verplichtingen met onze 100% veilige en zorgvuldige documentatie, veilig en snel, zonder hoge kosten en juridische kennis, met onze:

Documenten map: bescherming van persoonlijke gegevens in uw bedrijf
Checklists, mappen en rapporten, eenvoudig en direct invullen volgens de AVG

Infosheet voor werknemers ‘Gegevensbescherming en IT-beveiliging’

De Algemene Verordening Gegevensbescherming werd ingevoerd op 25 mei 2018, maar nog nauwelijks gehandhaafd. De overheid heeft nu aangekondigd voorbereid te zijn om strengere controles uit te voeren. Er zijn boetes variërend van €50.000 tot €600.000 voor bedrijven die de voorschriften niet correct in de praktijk hebben gebracht.

Dat betekent voor u dat iedereen in uw bedrijf moet weten hoe om te gaan met persoonsgegevens. Om dreigende boetes van duizenden euro’s te voorkomen, kunt u eenvoudige voorzorgsmaatregelen treffen die helpen om schades, niet toegestane verwerking van persoonsgegevens en datalekken te vermijden.

Breng uw werknemers op de hoogte van de AVG en de aanstaande e-Privacy-verordening door middel van:

Infosheet voor werknemers ‘Gegevensbescherming en IT-beveiliging’