Menu Sluiten

Eigen merken

BCM MEDIA heeft diverse eigen magazines. Het portfolio bestaat uit special interest-tijdschriften in verschillende segmenten: van tuinieren en paardensport tot historische panden en muziek.

Buitenleven

Tuinieren, graag met je handen bezig zijn, buitenshuis je vrije tijd besteden en dol op alles wat groeit en bloeit. Herken je dit? Dan is Buitenleven jouw tijdschrift. Negen keer per jaar verschijnt dit glossy magazine met meer dan honderd pagina’s vol praktische, groene doe-tips, inspirerende tuinreportages en ideeën voor verrassende buitenuitjes. En dat al meer dan vijftien jaar.

Toeractief

Voor wandelaars en fietsers is er Toeractief. In iedere editie vind je meerdere unieke routes door het hele land. In de sfeerreportages lees je over de route en wat de bijzondere plekken zijn om stil bij te staan.
foto: Ruben Drenth
foto: Andreas Terlaak

Luister

Luister bestaat sinds 1952 en is daarmee het oudste muziekmagazine van Nederland. Het verschijnt acht keer per jaar en is hét baken van kennis en kwaliteit op het gebied van klassieke muziek.

Onze Hond

Hondenliefhebbers, -professionals en kynologen blijven met het tijdschrift Onze Hond volledig op de hoogte van de ontwikkelingen in de kynologische wereld. Deskundigen schrijven over gedrag, opvoeding en rassenkennis. Verder vind je in het magazine interviews met hondenmensen, medische zaken, show- en seminarverslagen en informatie vanuit de Raad van Beheer op kynologisch gebied.
Alice van kempen
Foto: Alice van Kempen
Foto: Otto Kalkhoven

Herenhuis

Wonen in historie, zonder gebonden te zijn aan specifieke bouw- en interieurstijlen, daarover lees je in Herenhuis. In dit woonmagazine vind je informatie over restauraties, historie, lifestyle en onderhoud van historische panden.

Draf & Rensport

In Nederland wordt op flinke schaal gekoerst. Op al die koersen kun je wedden bij totalisator Runnerz. Het weekblad Draf&Rensport geeft professionele tips en prognoses. Met alle koersprogramma’s en de verslagen en uitslagen van alle koersen, maar ook interviews, bestuurs- en fokkerijnieuws en een internationale update. Draf & Rensport is het ledenorgaan van de Vereniging Nederlandse Draf- en Rensport (NDR) en de officiële uitgave van Runnerz, de officiële totalisator.