Menu Sluiten

VISIE

Informatieconsumenten

Als je als consument naar informatie zoekt, krijg je acute informatiestress. Een ongekende hoeveelheid wordt aangeboden via een groeiend aantal onlinekanalen. Hoe relevant en betrouwbaar die informatie is, is vervolgens nog maar de vraag. De behoefte aan een gerichte en gedegen selectie op basis van specifieke interessegebieden wordt hiermee steeds groter.

Informatieproducenten

Organisaties willen communiceren met hun doelgroep. Hun producten, diensten, rol en toegevoegde waarde in de samenleving moeten voor het voetlicht worden gebracht. Een effectieve selectie van doelgroepen en mediavormen wordt een steeds grotere uitdaging in het huidige crossmediale speelveld.

MISSIE

BCM MEDIA adviseert en assisteert organisaties bij een effectieve communicatie met hun doelgroepen met waardevolle en unieke content. Als multimediale special interest-tijdschriftenuitgeverij weten wij als geen ander de weg in het complexe communicatiespeelveld. Wij wijzen je de weg in het doolhof. BCM MEDIA ondersteunt organisaties hierbij in de volle breedte met een doordacht one-stop-shopconcept.

Communicatiebehoefte-analyse (interessegebieden, mediakeuze)

Redactionele conceptontwikkeling

Hoofdredactie, eindredactie, redactie en coördinatie

Advertentieacquisitie

Grafische vormgeving en opmaak

Drukken en verzenden​

Losse verkoop​

Abonnementenbeheer/ledenadministratie

WAARDEN

In de dagelijkse praktijk hanteert BCM MEDIA in zijn missie de volgende waarden:

Wij stellen de organisatie en doelgroepen van onze cliënten altijd centraal

Wij verdiepen ons op basis van onze ervaring op vele special interest-gebieden permanent in de producten, diensten en maatschappelijke rol van onze cliënten.

Wij investeren voor onze cliënten in actuele kennis, technologie en product- en advieskwaliteit. Kwaliteit vinden wij belangrijker dan kortetermijnwinst.

Wij proberen in onze service voor cliënten het onmogelijke mogelijk te maken.

Wij behandelen onze cliënten en businesspartners met eerlijkheid en respect.

Wij beseffen dat zaken doen voor onze cliënten ook plezierig moet zijn en proberen dit toe te passen in onze dagelijkse praktijk. Wij streven hierbij naar langetermijnvertrouwensrelaties.

Deze waarden gelden voor iedere werknemer van BCM MEDIA en zijn niet vrijblijvend. BCM MEDIA en al zijn werknemers kunnen op ieder moment door hun cliënten worden aangesproken op de zakelijke verplichtingen die dit met zich meebrengt.