Menu Sluiten

Custom Publishing

Je eigen magazine uitgeven

Magazine uitgeven

BCM MEDIA is een uitgeverij van magazines. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van tijdschriften op maat. Voor het maken van een relatiemagazine of vakblad, hoef je niet veel meer te doen dan in gesprek te gaan met ons.

Laat ons je verhaal vertellen. Hoe we dat verhaal vertellen, hangt af van de organisatie, de stijl van werken en bovenal van de mensen die je wilt bereiken. Of het nu gaat om een bedrijfsmagazine, vakblad, white paper of om het bepalen van een crossmediale strategie; wij zorgen ervoor en nemen je werk uit handen.

Communicatie op maat

Om echt goede contentproducties te maken, duiken we in jouw organisatie en doelgroep. Want relevant communiceren met je klanten, relaties of leden vraagt simpelweg om maatwerk. Als we eenmaal weten waar je organisatie voor staat en naartoe wil, maken wij een contentconcept dat perfect aansluit op je wensen en eisen.

En niet alleen de content is op maat. We zijn een one-stop-shopdienstverlener waarbij je het hele traject van communicatiebehoefte tot aan de lancering kunt onderbrengen. Maar je kunt er ook voor kiezen om een deel van het proces door ons te laten verzorgen.

Dit doen wij

Iets complex en omvangrijks als een magazine maken, kunnen we samenvatten in acht stappen. Je hoeft niet per se bij de eerste stap te beginnen om toch gebruik te kunnen maken van onze expertise en diensten.

Communicatie

Ieder magazine of digitaal contentproduct vindt zijn oorsprong in een gesprek. Zo wordt de communicatiebehoefte duidelijk en leren wij over jouw organisatie, de kernwaarden, ambities en doelgroep.

Strategie

We ontwikkelen de communicatiestrategie. Welke boodschap brengen we over, via welke mediakanalen, met welke uitstraling en wat is de frequentie? Is advertentieacquisitie wenselijk? Wij maken een concreet voorstel.

Format

Het inkleuren van de strategie gebeurt met een contentformule, grafisch ontwerp en materiaalkeuze. Samen levert dat een creatieve synergie op, waarin de geformuleerde kernwaarden optimaal tot uiting komen.

Productie

Nu wordt het plan werkelijkheid. Er wordt geschreven, gefotografeerd en geïllustreerd. Advertenties worden verkocht. Pagina’s komen tot leven. Dit hele proces kun je achter je eigen bureau online volgen op ieder willekeurig moment.

Verzending

Ook de verzending maken wij in orde. Je levert de adressen aan of laat de volledige leden- of abonnementenadministratie door ons uitvoeren. Komt het magazine in de winkel? Dan verzorgen wij ook de distributie.

Lancering

Daar is 't dan: het magazine waar we samen hard aan hebben gewerkt, waar we zo naar uit hebben gekeken en waar we trots op zijn. Klanten, relaties of leden worden geïnformeerd, geïnspireerd en verrast.

Evaluatie

Om een hoge kwaliteit te waarborgen, is een evaluatie onmisbaar: wat is goed, waarin zit potentie en hoe is het magazine ontvangen? We kijken samen naar het tijdschrift en de ervaringen tijdens het proces.

Bijstellen en herhalen

Leer van het verleden, excelleer in het heden. Dat rijmt niet alleen mooi; het is ook wat we doen.