Menu Sluiten

Vacature

Junior dtp-er/Vormgever m/v


Son, 38 uur

Ben jij een creatieve duizendpoot, kun je goed samenwerken én word je blij van magazines? Dan is dit een interessante functie voor jou!

BCM MEDIA is een mediabedrijf dat onder meer magazines en online content creëert. Voor eigen specialinterestmagazines als Buitenleven, Luister en Toeractief, maar ook voor custompublishingklanten, zoals Luzac, Rabobank, RCN Vakantieparken en Wandel.nl.

Voor de afdeling vormgeving zoeken wij een grafisch DTP-er voor de opmaak van de vele magazines, advertenties en jaarboeken. Je bent verantwoordelijk voor je eigen titel(s), van opmaak tot het aanleveren van de bestanden bij de drukker. In overleg met de redactie en/of klanten bepaal je de vormgeving en lay-out. 

Functie-eisen
– Je hebt een mbo-diploma richting grafisch vormgeven
– Je hebt minimaal twee jaar relevante werkervaring
– Je hebt goede kennis van het Adobe-pakket: InDesign, PhotoShop, Illustrator 
– Je hebt relevante ervaring met HTML & CSS (kennis van WordPress is een pre)
– Je hebt ervaring met het opmaken van tijdschriften 

– Je bent stressbestendig en kunt goed omgaan met deadlinesVaardigheden
– Jouw Nederlands is in spraak en geschrift uitstekend
– Je bent creatief, flexibel en communicatief vaardig
– Je werkt nauwkeurig en gestructureerd
– Je bent een teamplayer en kunt ook goed zelfstandig werken

Wij bieden jou een bijzonder leuke en gevarieerde baan met gezellige collega’s in een platte organisatie. Het salaris is marktconform (afhankelijk van leeftijd en ervaring) op basis van een 38-urige werkweek.

Ben je geïnteresseerd en wil je graag snel aan de slag? Stuur dan voor 1 februari 2019 een e-mail met jouw motivatie om bij ons te werken, samen met je cv en portfolio naar Patrick Hoogduin via patrick.hoogduin@bcm.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.