Menu Sluiten

Vacature stagiair online marketing

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende stageplaats in de onlinewereld? Dan ben jij bij ons op het juiste adres!
Wij bieden een bijzonder veelzijdige onlinemarketing- en communicatiestage aan, waarin ruimte is voor zowel operationele werkzaamheden als strategische leertrajecten. Tijdens je stage denk je mee over de inzet van social media, nieuwsbrieven, advertenties, teksten en websites. Houd jij van afwisseling, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid? Je wordt gekoppeld aan een ervaren marketingmanager en werkt mee aan diverse lopende projecten

Over BCM MEDIA BCM
MEDIA is een uitgever van uiteenlopende titels als Buitenleven, Onze Hond, Toeractief, Luister en Herenhuis. Als stagiair maak je onderdeel uit van de marketingafdeling en kun je voor alle voorgenoemde titels worden ingezet. Startdatum in overleg (ook mogelijk in de zomer).

Stageduur is voor minimaal drie maanden. Interesse? Neem dan contact op met stagebegeleider Daniëlle Veraart.